KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Bazzara Dodici Gran Cru 100% Arabica szemeskávé teszt A Dodici Gran Cru a kiváló Bazzara kávék között is a legjobb minőséget képviseli. A trieszti cég 1966 óta válogatja odaadással a legjobb kávészemeket, és állítja össze a kávékeverékeket, hogy az igazi olasz életérzésből adjanak egy kis kóstolót. Minden egyes csésze kávé egy igazi történet, mely 4 kontinens külölnbözõ ültetvényén kezdődik, majd egy hosszú utazással folytatódik, melynek végén a kávészemek elérkeznek Triesztbe, az eszpresszó fõvárosába.

A Dodici Gran Cru jelképezi mindazt, amit a Made in Italy jelent; kifinomult, de egyben hagyománytisztelő és mindazok számára tökéletes választás, akik értékelik a gourmet termékeket. Pörkölő mestereink értékes tapasztalatának köszönhetően, a kávékeveréket rendkívül lassan, nagy odafigyeléssel pörkölik. Így a gondosan kiválogatott kizárólag arabika kávészemek – megfelelően pörkölve- átmennek mindazokon a kémiai változásokon, melyek során magukba zárják a legkitűnőbb aromákat, hogy később a teljes ízviláguk egyesüljön a Dodici Gran Cruban, mely ìgy egy igazán teljes és könnyű krémű kávévá válik. Ugyanez a pörkölés ajándékozza meg a kávészemeket az összetéveszthetetlen
cappuccino színnel.

A bárok szakértőinek: a világ 12 legjobb “Arabika Kávé Gran Cru-ját” egyesítettük és pörköltük különleges odafigyeléssel és szakértelemmel. A Dodici Gran Cru: egyetlen csészében benne van minden amitől egy kávé igazán jó lesz. A virágos ízvilág harmónikusan olvad ki az enyhén likőrös ízekben. Egy egyedülállóan aromás esszencia, ahol a pörkölt mandula íz ötvöződik a karib rum illatával és a dohány kellemes jegyeivel. A fűszeres utóíz az étcsokoládéval bevont, kandírozott narancshéjra emlékeztet - tudtuk meg a forgalmazótól.

Covim Granbar szemeskávé teszt Cégünk a JóKalmár-Coffee Kft. az olasz COVIM kávépörkölő és kereskedelmi vállalat egyedüli magyarországi forgalmazója .Üzleti sikereinket többek között a kávé kiváló minőségének és a kimagasló ár/érték arányának köszönhetjük. A COVIM kiváló minőségű nyersanyagokból, gondos pörköléssel készülő prémium kávé, amely az elmúlt 40 évben méltán vált közkedveltté a kávéfogyasztók körében. Termékeink 6-8 hetente érkeznek közvetlenül a gyárból, szavatosság csomagolástól számított 2 év! A Covim Granbar, egy 15% arabika és 85% robuszta kávékból álló nagyszerű keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

Covim Gold Arabica kávé teszt Cégünk a JóKalmár-Coffee Kft. az olasz Covim kávépörkölő és kereskedelmi vállalat egyedüli magyarországi forgalmazója. Üzleti sikereinket többek között a kávé kiváló minőségének és a kimagasló ár/érték arányának köszönhetjük. A Covim kiváló minőségű nyersanyagokból, gondos pörköléssel készülő prémium kávé, amely az elmúlt 40 évben méltán vált közkedveltté a kávéfogyasztók körében. Termékeink 6-8 hetente érkeznek közvetlenül a gyárból, szavatosság csomagolástól számított 2 év. A Covim Gold Arabica, egy 100% arabika kávékból álló különleges minőségű keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

Caffé MATTIONI Rosso Professional szemeskávé teszt Eredeti olasz, gasztronómiai szemes kávé. A Mattioni céget a Hausbrand felvásárolta, a tesztelt kávét a Hausbrandt gyártja úgy hogy a márkanevet meghagyta. Elsősorban a katonaságnak, és nagyfelhasználóknak szállítják. Intenzív illata, telt- és csokoládés harmonikus íze, és minőségi, közép- és dél-amerikai arabika tartalma mellett, határozott krémessége teszi alkalmassá a széles körű gasztronómiai felhasználásra. Optimális összetétele miatt automata- és karos kávégépekhez egyaránt ajánlott. A kávépiac egyik legjobb ár-érték arányú terméke - tudtuk meg a forgalmazótól.

HTS Premium Vending Espresso teszt Válogatott, jellemzően nagy szemű, dél- és közép amerikai kávé pörkölésével készül. Kifinomult illata után, a magas minőségérzetet a kávé ízében fellelhető tömény étcsokoládé- és mogyoróíz erősíti meg. Fűszeressége és nemes fanyarsága a legjobb arabika kávék jellemzőivel bír. Eszpresszó- és risztrettó készítésen kívül, tejes készítményekhez is tökéletesen alkalmas. Minőségi összetétele miatt, karos kávégépekhez is kifejezetten ajánlott ! A „prémium” szegmens talán legjobb ár-érték arányú keveréke! - tudtuk meg a forgalmazótól.