KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A kávés szakma legjobbjai 2020

Covim Gold Arabica kávé teszt Cégünk a JóKalmár-Coffee Kft. az olasz Covim kávépörkölő és kereskedelmi vállalat egyedüli magyarországi forgalmazója. Üzleti sikereinket többek között a kávé kiváló minőségének és a kimagasló ár/érték arányának köszönhetjük. A Covim kiváló minőségű nyersanyagokból, gondos pörköléssel készülő prémium kávé, amely az elmúlt 40 évben méltán vált közkedveltté a kávéfogyasztók körében. Termékeink 6-8 hetente érkeznek közvetlenül a gyárból, szavatosság csomagolástól számított 2 év. A Covim Gold Arabica, egy 100% arabika kávékból álló különleges minőségű keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

Caffé MATTIONI Rosso Professional szemeskávé teszt Eredeti olasz, gasztronómiai szemes kávé. A Mattioni céget a Hausbrand felvásárolta, a tesztelt kávét a Hausbrandt gyártja úgy hogy a márkanevet meghagyta. Elsősorban a katonaságnak, és nagyfelhasználóknak szállítják. Intenzív illata, telt- és csokoládés harmonikus íze, és minőségi, közép- és dél-amerikai arabika tartalma mellett, határozott krémessége teszi alkalmassá a széles körű gasztronómiai felhasználásra. Optimális összetétele miatt automata- és karos kávégépekhez egyaránt ajánlott. A kávépiac egyik legjobb ár-érték arányú terméke - tudtuk meg a forgalmazótól.

HTS Premium Vending Espresso teszt Válogatott, jellemzően nagy szemű, dél- és közép amerikai kávé pörkölésével készül. Kifinomult illata után, a magas minőségérzetet a kávé ízében fellelhető tömény étcsokoládé- és mogyoróíz erősíti meg. Fűszeressége és nemes fanyarsága a legjobb arabika kávék jellemzőivel bír. Eszpresszó- és risztrettó készítésen kívül, tejes készítményekhez is tökéletesen alkalmas. Minőségi összetétele miatt, karos kávégépekhez is kifejezetten ajánlott ! A „prémium” szegmens talán legjobb ár-érték arányú keveréke! - tudtuk meg a forgalmazótól.

Musetti Cremissimo szemeskávé teszt A Musetti pörkölőt családi vállalkozásban alapította Luigi Musetti 1934-ben a Milano-hoz közeli Piacenza-ban „Kávé háza” néven. Az azóta eltelt 80 évben a tulajdonosok kitartóan és szenvedélyesen hisznek az előállított kávé minőségének fontosságában, ezért folyamatosan szem előtt tartják a gyártósorok technológiai és higiéniai fejlesztését, eleget téve a mindenkori legmagasabb minőségi követelményeknek. A nyers kávét közvetlenül az ültetvényekről vásárolják három kontinensről: Közép- és Dél-Amerikából, Afrikából és Ázsiából. Saját pörkölőüzemükben pörkölik, saját receptúra szerint állítják elő a különféle keverékeket a zöld kávétermés minőségének figyelembe vétele mellett. Az így készült, Musetti márknéven piacra hozott kávékeverékeket a világ valamennyi kontinensén, több mint 50 országban forgalmazzák. Nem elégszenek meg a nyers kávé hitelesített minősítésével. Mielőtt a termés a pörkölőbe, majd pedig a csészénkbe kerülne, minden egyes zsáknyi nyers kávéból mintát kérnek. A mintákat bevizsgálják, pörkölik, majd a mindent eldöntő kóstolásos teszt alá vetik. Mielőtt azonban a behajózott szállítmányt beengednék a gyárba, újra mintát vesznek, és újból elvégzik a teljes minőségi vizsgálatot. A MUSETTI CREMISSIMO: Rendkívül finom aromájú, kellemesen édeskés, klasszikus keverék. 70% arabica – 30% robusta összetétel, lágy, gyümölcsös, virágos, enyhén csokoládés jellegű kávé - tudtuk meg a forgalmazótól.

Musetti Evoluzione CSC szemeskávé teszt A Musetti pörkölőt családi vállalkozásban alapította Luigi Musetti 1934-ben a Milano-hoz közeli Piacenza-ban „Kávé háza” néven. Az azóta eltelt 80 évben a tulajdonosok kitartóan és szenvedélyesen hisznek az előállított kávé minőségének fontosságában, ezért folyamatosan szem előtt tartják a gyártósorok technológiai és higiéniai fejlesztését, eleget téve a mindenkori legmagasabb minőségi követelményeknek. A nyers kávét közvetlenül az ültetvényekről vásárolják három kontinensről: Közép- és Dél-Amerikából, Afrikából és Ázsiából. Saját pörkölőüzemükben pörkölik, saját receptúra szerint állítják elő a különféle keverékeket a zöld kávétermés minőségének figyelembe vétele mellett. Az így készült, Musetti márknéven piacra hozott kávékeverékeket a világ valamennyi kontinensén, több mint 50 országban forgalmazzák. Nem elégszenek meg a nyers kávé hitelesített minősítésével. Mielőtt a termés a pörkölőbe, majd pedig a csészénkbe kerülne, minden egyes zsáknyi nyers kávéból mintát kérnek. A mintákat bevizsgálják, pörkölik, majd a mindent eldöntő kóstolásos teszt alá vetik. Mielőtt azonban a behajózott szállítmányt beengednék a gyárba, újra mintát vesznek, és újból elvégzik a teljes minőségi vizsgálatot. A MUSETTI EVOLUZIONE: CSC (Caffé Speciali Certificati, lsd. http://www.caffespeciali.it/) minősítésű olasz pörkölésű babkávé, 100% arabica összetételű, aromás, keserű csokoládés és gyümölcsös aromájú kávé - tudtuk meg a forgalmazótól.