KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Ismét eltelt egy év. A pandémia elmúltával a legtöbben azt hittük, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de az élet nagy játékmester. Jött a háború, az elszabadult energia, és alapanyag árak adtak egy újabb gyomrost ennek a szegmensnek. De szerencsére vannak akik még állják a sarat, és nem adják fel. Számomra külön öröm, hogy találkozhattam személyesen a szakma legjobbjaival, akik azt gondolom, hogy méltán érdemelték ki a fogyasztók bizalmát, és jutottak be a végső döntőbe.

Idén is a Bestmixer Iskola adott helyszínt a díjátadónak, amiért szeretnék köszönetet mondani, illetve a sok támogatónak akik nélkül nem tudnánk évről-évre megrendezni ezt versenyt.

Kedves Olvasóink! Először is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen sokan szavaztatok a kedvenceitekre. Mint minden évben, idén is szoros verseny volt. Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzet igencsak megnehezíti a kávés szektorban szereplők életét (na persze másokét is), így ezt lehetett érezni a kávézók, és baristák nevezéseinél is. Megtörtént a szavazatok kiértékelése. Megszületett a végeredmény, amit szándékosan összekevertünk, mivel a kategória győzteseit csak a helyszíni díjátadó ünnepályen szeretnénk megnevezni.

Kedves olvasó! A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva, idén is díjazza a kávés szakmában a „Legjobbakat”. Megszokhattuk, hogy szinte minden évben történik valami. A folyamatos, örömteli fejlődés mellett rendszeresen adódnak nehézségek is, gondoljunk csak a pandémiára vagy az elszálló energia árakra. Szerencsére nagyon sokan vannak azok, akik semmilyen nehezítő körülmény ellenére nem hajlandók feladni, és kitartanak. Az évente megrendezendő szavazással a KÁVÉKORZÓ is igyekszik motiválni, és elismerni a szakmájuk iránt elkötelezett embereket. Amellett, hogy elsősorban a fogyasztókat igyekszünk megszólítani, és "megmozgatni", reméljük, hogy a szakemberek számára is az ő véleményük az egyik  legfontosabb.