KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Tizen1 kávézó portálVeszprém a Királynék városa. A település a környék szellemi, gazdasági és 2015.11.11. óta kávés központja is. A hét dombra épült város egyik dombján a vár tövében, gyönyörűen felújított, népies, barokk homlokzatú, mediterrán kertben megbúvó házban üzemel a Tizen1 kávézó.

Völgyhíd Kávézó Kőröshegy portálÉletünkben először nem a Balaton északi, hanem a déli partján nyaraltunk, Balatonszárszón. Bár saját kávékészítő eszközeink és hozzá a kiváló alapanyag ezúttal is velünk utazott, de „vadász szenvedélyünk” nem hagyott nyugodni, így feltérképeztük a környék kávés kínálatát. És eközben minden szempontból egy igazi gyöngyszemre bukkantunk.

Black Cat Cafe kávézó portálEgy ideje elindítottunk egy felhívást, hogy mindenki mutassa be kedvenc kávézóját a lakóhelyén, hogy aki esetleg nem ismerné, vagy átutazóban jár, tudja hová érdemes betérni egy finom kávéra, sütire. Mivel nem szeretnék én sem kimaradni a sorból, így elhatároztam, hogy bemutatom kedvenc szolnoki kávézómat, amely most esett át egy teljes belső átalakításon, és nevet is váltott.