KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Miele három új beépíthető kávéfőzője

miele beépíthető kávéautomatákA Miele céget eddig legtöbben a jó minőségű konyhai beépíthető készülékeiről ismerték. Most azonban több beépíthető automata kávéfőzőt mutatott be a nagyközönség számára, melyben megtalálható a hagyományos automata kávéfőző, ami darált és szemeskávéból képes kávét készíteni, illetve megjelent két új kávékapszulás géppel is amelyben a Nespresso rendszere került adaptálásra.

A Miele kávéfőzők - bármilyen konyhája van is Önnek - tökéletesen illeszkednek a konyhabútorba. Legyen az felső-, magas- vagy kiegészítő szekrény, 50 vagy 60 cm széles - ezt a készüléket bárhová beillesztheti. Sőt, a vásárolható tartozékokkal akár szabadon álló készülékként a konyhapultra helyezve, vagy szekrény alá építve is használhatja.

A CVA5060 tipusjelű hagyományos automata kávéfőző legfőbb tulajdonságai:
 • miele cva 5060 automata kávéfőző4 adagméret: eszpresszó, kávé, dupla eszpresszó, dupla kávé.
 • Automatikus programok a cappuccino és a latte macchiato elkészítéséhez.
 • Komfortos forró tej, tejhab és forró víz elkészítés.
 • Képes szemes kávé mellett őrölt kávéból is kávét készíteni.
 • Programozható a víz, a tej és a tejhab csészénkénti mennyisége, italféleségekként beállítható a hőmérséklet és a csészénként felhasznált kávé mennyisége 6-14 gramm között.
 • 10 különböző felhasználói profil közül választhatunk.
 • Két 15 bar-os szivattyújával és két nemesacél átfolyó vízmelegítőjével a kávékészítés és gőzölés egyszerre is végezhető.

A CVA 3650 és CVA 3660 –as tipusú Nespresso rendszerű kávéfőzők tulajdonságai:

A készülékek első bekapcsolásakor a kijelzés nyelvén túl ízlésünknek megfelelően beállíthatjuk a számunkra tökéletes kávé sajátosságait, mint például az adag méretét, vagy a különböző típusú kávékat, melyeket a kapszulatartályban elhelyezünk.
 • miele cva 3660 nespresso kávéfőző4 adagméret: eszpresszó, kávé, dupla eszpresszó, dupla kávé. Cappuccino, latte macchiato, tejhab, forró tej és forró víz könnyen készíthető.
 • 20 kapszulás tároló 5 különböző kávéfajtához
 • Csészénkénti vízmennyiség beállítható és 10 különböző felhasználói profil is beállítható.
 • Két 19 bar-os szivattyú és két nemesacél átfolyós vízmelegítő, melynek segítségével a kávékészítés és gőzölés egyszerre végezhető.

A Nespresso rendszer:
nespresso kávékapszulákA Nespresso gyártási módszerével a frissen darált, válogatott kávé levegőtől elzárva kerül a kávékapszulába. Az ízek így egészen az elfogyasztásig, az Ön csészéjéig tökéletesek maradnak. Az összesen 12 kapszulafajta között megtalálható a nagyon erős, rövid eszpresszótól kezdve az akár elalvás előtt is iható gyenge, krémes kávéig bezárólag. A rendszer hátránya, hogy csak a saját kávékapszuláival használható, amely erőteljesen behatárolja az elérhető választékot az E.S.E. ( Easy Serving Espresso) rendszerrel szemben, ahol szinte minden kávéforgalmazó képviselteti magát!A készülékek megvásárlását azoknak ajánljuk, akik megelégszenek a viszonylag szűkös kávéválasztékkal, és ízlenek a Nespresso által kínált kávéfajták, illetve mindenképpen beépíthető készüléket szeretnének konyhájukban elhelyezni.