Többet szeretne tudni a kávéról? - Baristák által tartott szakmai előadások

Nyomtatás

előadások a kávérólSzeretnénk felhívni olvasóink figyelmét, egy rendkívül kedvező árú, baristák által tartott előadásra, ahol megismerkedhetnek az igazi eszpresszó kávéval, az ezt övező kultúrával és hasznos tanácsokat, ötleteket kaphatnak a helyes elkészítéssel kapcsolatban.

MEGHÍVÓ

Szeretne Ön többet tudni a tökéletes espresso kávé elkészítéséről?

Baristák által tartott szakmai bemutató az espresso készítés fortélyairól elsősorban a vendéglátás területén dolgozóknak valamint azoknak, akik érdeklődnek a téma iránt.

Elméleti és gyakorlati tájékoztatás illetve bemutató.

Előadás után interaktív kávékészítés, bar gépeken.

Az előadás tartalma:


Az előadás időtartama:
1,5-2 óra.

Részvételi díj:
14.500 Ft+ÁFA helyett támogatóinknak köszönhetően MOST csak 3500 Ft+ÁFA, mely tartalmazza: az üdítőt, szendvicset és persze a KÁVÉT!

Helyszín: Vendéglátóipari Főiskola Alma Mater Étterme (1054 Budapest, Alkotmány u. 9-11.)

Időpontok:


A Barista Hungary 1 hetes Barista képzésének árából a részvételi díj beszámításra kerül.

Jelentkezés korlátozott számban E-mailen:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –n, csoportonként max. 15 fő. Információ: Király Zsuzsanna 30/382-9488

Fizetési mód előreutalással vagy készpénzben, személyesen a 1138 Budapest, Szekszárdi u. 13 2 üzlet szám alatt, Imperial Online Shop Kft.-nél.

Támogatóink: Molinari kávé (Imperial Online Shop Kft.), Barista Hungary Kft., Abboccato étterem, 4artz művészeti csoport, Nietsch Kft., Molnar’s kürtőskalácsos és kávézó, Kavehazak.hu, Kavekorzo.hu