La Via del Té - minőségi teák a Szamila Kft-től

Nyomtatás
la via del té tea bemutatóA La Via del Té márkanéven forgalomba hozott, Európában egyedülálló szakértelemmel bíró firenzei tea kereskedő cég exkluzív termékeinek kizárólagos hazai képviseletével tette teljessé a Szamila Kft. (az olasz MUSETTI pörkölő és kávé kizárólagos hazai forgalmazója), a kávéházi termékek palettáját.

la via del té teás csészékA La Via del Té márka kalandos utazások, hősies tettek, lángoló szenvedélyek és remények, és különböző népek varázslatos meséiből született: a tea az emberek mindennapi életének része, a világ legnépszerűbb itala, a teázás tradíciói és szabályai országról országra változnak. Manapság a cég alapítója Alfredo Carrai ugyanazzal a szenvedéllyel és szándékkal utazik a fiaival együtt szerte a nagyvilágban, hogy még többet sajátítson el a teákról és a teázásról, akár a kezdetek kezdetén.

A tealevelek importja mellett a La Via del Té saját tea termékeit állítja elő. A keverő részleg egyike Olaszország azon kevés keverő üzemének, amelyik a klasszikus és luxus teakeverékek, ízesített teák, gyógy- és gyümölcsteák százait állítja elő. Többféle természetes ízesítőt használnak, alkalmazkodva valamennyi vásárló egyedi igényeinek kiszolgálásához. A csomagolórészlegben a teát papír, pamut, selyem vagy alumínium tasakokba, bizonyos ízeket fém dobozokba csomagolják és a csomagolásokat La Via del Té védjeggyel látják el.

A La Via del Té rendelkezik egy több, mint 50 keverékből álló terméklistával, amelyek az ízmester kreativitásának és tapasztalatának a gyümölcsei. A laboratóriumi körülmények garantálják az ott előállított termékek minőségét és frissességét.

la via del té tea filteresA gyümölcs-infúzok tipikus északi specialitások, amelynek karakterisztikáját a bennük levő gyümölcsök, gyümölcshéjak és virágok tudományosan összeállított keverékei hibiszkusszal és vadrózsával. Ezt a keveréket illatosítják gondosan válogatott aromával, ami emeli az összetevők minőségét. A végeredmény egy ideális ital: erősít, ha melegen isszuk a téli hónapokban és felfrissít, ha hidegen a nyári hónapokban fogyasztjuk és tökéletes alapja az üdítő hatású természetes koktéloknak. A termékskáláan 65 különféle gyümölcs-infúz található, a klasszikus ízektől kezdve, mint fekete áfonya, cseresznye, erdei gyümölcs, alma, citrom a saját alkotásokig, mint a Szerelem álma, Vörös rózsa, Kékvarázslat, Zöld csepp, Alpesi koktél vagy Holdsugár, csak néhányat megemlítve a legismertebb és legkedveltebb termékeket egy széles skáláról.

Személy szerint a márka néhány gyümölcs teáját kóstoltam, és azt kell mondjam, hogy teljesen meggyőzött. Igényes, minőséget sugárzó már a csomagolás is, amit kibontva láthatjuk, hogy nem a szokványos papírfilteres, hanem egy finom szövésű hálóban vannak a különféle gyümölcsdarabkák, héjak és virágok.

A La Via del Té teákat megtalálja a Szamila Kft-nél és partnereinél.