KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Pascucci Gold és Easy Espresso (koffeinmentes) podok - Pascucci Easy Espresso (koffeinmentes) pod

Tartalomjegyzék

A Pascucci választékából sem hiányozhat a koffeinmentes kávé. Összességében eddig elég jól szerepeltek a Pascucci podos kávéi. Lássuk, hogy koffeinmentes változatban is sikerült-e megőrizni azt a harmónikus lágy karaktert, ami a többi termékükre jellemző.

A Pascucci kávé hivatalos forgalmazójától a Magda Kft. -től kaptuk a lehetőséget a tesztelésre.

Pontozás ( podhoz mérten viszonyítva) :

Krém egységessége, tartóssága: 1-5 pont
Íz harmónia: 1-10 pont
Testesség: 1-5 pont
Ár/érték arány: 1-10 pont

A tesztelés szempontjairól bovebben itt olvashat!


Kávé típusa: Pascucci Easy Espresso (koffeinmentes) pod

Ár: 110 Ft/db, Forgalmazó adatai
 pascucci easy espresso pod csomagolás

Név/konfiguráció
A krém egységessége és tartóssága
íz harmónia (Az édes, a savas és a keserű egyensúlya)
Testesség (testes, lekerekedett, sima)
Ár/érték arány
Összpontszám
Jobog/SGL Podstar
4
7
4
8
23
SiD/San Remo Astra
4
8
3
5
20
Weinmaker/Grimac Dada
4
7
4
7
22


Név Szöveges értékelés, konklúzió
Jobog

Egy újabb élvezhető koffeinmentes pod. A krém kellően vastag és tartós, kissé világos de azért még jó színű. A kávé íze nem sérült a koffeinmentesítő eljárástól, teljes értékű kávéként fogyasztható. Ez nagyon jó hír. A pod erősen robusztás, tartalmazza a robuszták testes, egyszerű de megnyerő ízét. Édeskés telt mokkaíz egészen halvány kesernyésséggel. Nem bonyolult, többsíkú íz, egyszerű ám finom, telt, testes ital. Utóíze hosszú, erős. A cukros édesség a kesernyés nyomokkal játszik, és némi gyümölcsösséget is mutat. Végül a finom cukrosság  marad, még jó sokáig. Nem különösebben olajos kávé. Viszont meggyőződésem szerint bárkinek el lehetne adni mint közönséges kávét, és a koffeinmentesítésen átesett kávék számára ez komoly dícséret.

SiD

Mazsolás, cseresznyés ízvilágú, nagyon finom desszertkávé ez a koffeinmentes Pascucci. A krémje kellőképpen vastag, a cukor csak lassan süllyed alá benne. Az árcimkéjén kívül maximálisan meggyőzött.

Weinmaker

A szokásos Pascucci csomagolás, csak zöldben. A csapolás, csak úgy mint a többi Pascucci podnál, szépen adott ittő alatt történik. A krém színe mogyóróbarna, a fogyasztás alatt szépen bevonja a csésze oldalfalát. Egy lightosabb ízkarakter mint a többi Pascucci pod, az édeskés jelleg megvan, de inkább gabonás, mokkás jellegű és halványan visszaköszön egy kis kesernyésség. Fogyasztáskor fel sem tűnik a koffeinmentesség, teljes értékű élvezetet nyújt. Utóíze közepesen hosszú utóíz, feltűnik némi gyümölcsösség, de a kesernyésség a meghatározóbb.


pascucci easy espresso koffeinmentes pod csapoláspascucci koffeinmentes pod eszpresszó
pascucci koffeinmentes podpascucci koffeinmentes pod krém 

Összegzés: Kellően vastag krém, a cukrot tartja, és végig megmarad. Édes ízkarakterű kávé, mazsolás, mokkás, gyümölcsös jegyekkel. Halvány kesernyésség felfedezhető, de nem zavaró, ez az utóízben is visszaköszön. Nagyon jól eltalált keverék, amely a "hagyományos" kávék között is tökéletesen megállja a helyét. Meg sem fordul a fejünkben, hogy koffeinmentes kávét fogyasztunk. Utóíze közepesen hosszú, testessége jó. Akik lefekvés előtt is szívesen elkortyonak egy kávét, azoknak ajánlott kategória.

Ha kóstolta már ezt a kávét pontozza le Ön is a mi pontozási rendszerünk alapján, illetve írja le véleményét!
Mondja el véleményét fórumunkon!