Téli termékeket mutat be a Nespresso

Nyomtatás
új termékek a nespressonálHárom téli ízvilágot hordozó kávékülönlegességgel, valamint egy új tejhabosítóval készül az ünnepekre a márka.

Limitált kiadású kollekcióval jelentkezik december elejétől a Nespresso. A prémium kategóriás, adagolt kávé "Variations 2008" nevet viselő termékváltozatai december elejétől elérhetők. A Livanto Grand Cru az év végére három fűszerezett változatban lesz kapható: a kristálygyömbérrel, a karamellel és vaníliával, valamint az édes mandarinnal ízesített kávékülönlegességeket kifejezetten a téli időszakra dobja piacra a vállalat.

Az ízvariációk mellett a közelgő karácsonyra időzítve a kávéfőzéshez használatos kellékek palettáját is bővíti a Nespresso. A Livanto Grand Cru Variations ízeihez tartozó, szintén korlátozott példányszámban elérhető receptes poharak mellett a cég új Aeroccino+ tejhabosítót dobott piacra, amely már nemcsak forró, hanem hideg tejhab készítését is lehetővé teszi. A készülék a Nespresso márkaboltjában és weboldalán, illetve a Nespresso Club-ban vásárolható meg, bruttó 21 000 Ft áron.

Forrás: Marketinginfo