Kávé Világnapja akció az EspressoShop.hu-n!

Nyomtatás
20 % kedvezményt adunk a kávé nemzetközi ünnepén az EspressoShop.hu-n ha legalább 10ezer Ft értékben vásárol. A kedvezmény érvényesítéséhez írja be a KÁVÉNAPJA2022 kuponkódot a pénztárban! Ha már Espresso Klub tag törzsvásárlónk akkor a KÁVÉNAPJA-ESPRESSOKLUB kuponkódot használja belépés után! A 20 % kedvezményt szeptember 29-től október 2-án éjfélig minden raktáron levő, és nem akciós/kedvezményes csomagos termékünkre megadjuk, az illy kávé mellé a kapszulás, POD-os, szemes kávégépekre, Dammann teákra, csészékre, kiegészítőkre is. És hogy miért éri meg az EspressoShop.hu-n vásárolni a Kávé Világnapja akción kívül is?
kavenapjakupon

Espresso Klub: 7 % kedvezmény a törzsvevőknek!
Már az első, egyszeri legalább 15ezer Ft-os vásárlással Espresso Klub törzsvásárlói rendszerünk tagja lehet, klubtagunkként 7% kedvezményt kap akkor is mikor semmilyen akciónk nincs épp! Egyéb időszaki különleges ajándékokat is kínálunk klubtagjainknak, és csomagja pikkpakk, akár másnapra megérkezik érintésmentes futáros kézbesítéssel.

Kedvezményes, változatos illy kávécsomagok: TRIÓ, és 5=6 szemes és darált
Ősszel az EspressoShop.hu TRIÓ csomagjában 3 féle szemes illy kávát kóstolhatja meg kedvezményes áron! A normál pörkölésű szemes illy mellett a trió különlegessége a klasszikus illy keveréket alkotó Arabica Selection Etiópia, és a Guatemala szemes kávék. A TRIÓ csomagban egy doboz illy kávé így csupán 3 799 Ft-ba kerül 4 455 Ft helyett. A csomag ára 11 397 Ft 13 655 Ft helyett.

illy daralt szemes5 6 1

Továbbra is kaphatók szemes és darált 5=6 illy kávécsomagjaink, vagyis 5 doboz kávét fizet, de 6-ot kap! Egy doboz kávé így 3 713 Ft-ba kerül 4 455 Ft helyett. A csomag ára 22 280 Ft 26 730 Ft helyett. A csomagok kávé összetétele folyamatosan változik, az illy klasszikus, 9 Arabicából álló, kétféle pörkölésben kapható blendje mellett a keveréket alkotó szólistákat is megkóstolhatja.

A klasszikus illy kávékeveréket 9 nemes Arabica kávé alkotja. Közülük 6 időszakosan szólóban, Single Origin, azaz egy termő területről származó kávéként is élvezhető illy IperEspresso kapszulás és szemes (Guatemala, Brazil, Etióp) formában. Az illy Arabica Seelection kávék származási helyük karakterjegyeit hordozzák: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezze fel az illy kávészimfónia szóló tagjait csészéjében külön-külön is!

Kávé mindenféle formában szemestől a kapszulásig, exkluzív teák és kiegészítők
Természetesen szemes, darált, podos formában is megtalálja az illyt nálunk, és ha designmániás akkor is térjen be hozzánk! Az említett szemes, és darált formában, verhetetlen áron kapható változatos kávécsomagok mellett az ikonikus illy csészék, kávégépek, és Alessi kotyogók mellett az Illy Art Collection szettek, és a kortárs művészek által dekorált illy kávé legújabb kiadása is szuper ajándék! Csúcsminőségű, és különleges csomagolású Dammann teáink és forró csokoládéink is felmelegítenek a beköszönő hidegebb időkben.

Ősszel is várjuk kávé ínyenc, barista és latte art tanfolyamainkon
Nemcsak finom kávét és szép kávés, teás eszközöket, de tudományt és szórakozást is adunk! Kávé iránti szenvedélyét alakítsa tudássá! Októberben még van hely 3 napos barista tanfolyamunkra, mely hasznos tudás ha bármilyen vendéglátós területen dolgozik, saját üzletet tervez. Ha külföldre menne, a nemzetközileg ismert illy által kibocsátott tanfolyam oklevéllel nagyobb eséllyel próbálhat szerencsét.
Ha egy könnyedebb, ismerkedő ínyenc kurzussal kóstolna bele a kávék világába fél napos Kávé Gourmet tanfolyamunkat ajánljuk, mely szombati családi programnak is kiváló. Ha párosan jönne ajánljuk a kedvezményes páros belépőt!

Nézzen körül az olasz kávé, tea, és a design birodalmában!