KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra augusztusi ajánlatai 2022

Kedves kávérajongó! Igyekeztünk pozitív hírekkel érkezni az augusztusi nyaralások időszakában. Először is sorra érkeznek a Kapucziner raktárába a 2022-es friss szüretből a szállítmányok. A világ minden tájáról érkeznek az arabica kávébabok, többek között Etiópiából, Kenyából, Nicaraguából, Nepálból, Guatemalából, Hondurasból, Costa Ricáról, Mexikóból, Panamából. A kávék egytől egyig kiváló paraméterekkel rendelkeznek. Szerencsére az idei minőségre vonatkozóan túlzás nélkül csak pozitív jelzőket használhatunk.

Az érkezések egy részét Ti is láthattátok a Facebook hírfolyamunkban ahol lehetőség szerint nyomon követjük, hogy mikor merre járnak a legjobb tételek, illetve Ti is láthatjátok a sokszor látványos zsákokban és kartonokban érkező különlegességeket. Repülőgéppel érkezett például Panamából egy különleges szállítmány egyenesen a Suarez család ültetvényéről. Annak érdekében, hogy minél többen kóstolhassátok meg ezt a tételt, egy a mai körülmények között igazán nagyvonalú ajánlattal az akciós termékek között találjátok meg Panama - Finca Los Limones néven.

Kellemes nyaralást és jó kávézást kívánunk!

Honduras Finca Rio Colorado 250gHonduras - Finca Rio Colorado
ÚJ arabica specialty kávé
A Finca Río Colorado a Celaque Nemzeti Park mellett található Hondurasban. A celaque, egy szó a lencai dialektusból, jelentése "doboz víz", és ez a megfelelő név ennek a hegynek: ez látja el vízzel az összes környező közösséget és gazdaságot. Az ültetvény célja a kiváló minőségű kávé előállítása.
A beérkezett tétel a pörkölés után kellemes illatú, mérsékelt savtartalommal és harmonikus profillal rendelkezik. A csészében pedig étcsokoládé, méz és egy csepp kakaó ízjegyei jellemzik. Bátran ajánljuk kávékedvelőinknek.
250g - 2.400 Ft
Tovább a termékhez


izesitett brasil santos arabica kave 064Vaníliás-gyömbéres - Brazil Santos
ÚJ ízesítés
A meglévő ízek mellett új vaníliás-gyömbéres ízesítéssel bővült a kínálatunk az ízesített kávék kedvelőinek. Válasszatok kedvetekre az elérhető ízek között, vagy próbáljátok ki most ezt az új ízt, amely szerintünk gyorsan a nyári slágerlistánk élére ugorhat.
250g - 3.200 Ft helyett 2.800 Ft
Tovább a termékhez


panama finca los limonesPanama - Finca Los Limones - Natural- 250g
AKCIÓS arabica specialty kávé
Az 1940-es évek vége felé a Boquete kerületben Vidal Suárez és Eira Gutierrez de Suárez indították el a kávétermesztést a La Camiseta nevű saját farmjukon. A család különleges szorgalommal termeszt egyre jobb minőségű kávébabokat, melyek már nem első alkalommal jutnak el a Kapucziner kínálatába. Kiváló minőségű tételről van szó, melyet ízvilágában édes áfonya, mazsola és krémes nugát jellemez.
250g - 4.000 Ft helyett 3.200 Ft
Tovább a termékhez


kolumbiai szüreti arabica kave 076Kolumbiai szüreti gyümölcskávé - 250g
AKCIÓS arabica specialty kávé
Manapság egyre nagyobb figyelmet fordítanak a termelők és a pörkölők a zöld kávészemek tárolására és a pörkölési helyre való eljuttatás körülményeire. A legkorszerűbb módszer, hogy a vákuumosan csomagolt kávét közvetlenül a feldolgozás és szárítás befejezése után mélyfagyasztják. Így a kávészemek tökéletesen megőrzik zamatosságukat akár éveken keresztül is. Természetesen ilyen módszerrel csak a legjobb specialty minősítésű kávékat dolgozzák fel. Ez a kávé igazi gyümölcsbomba, édes narancs ízzel.
250g - 3.500 Ft helyett 2.950 Ft
Tovább a termékhez


kapucziner GuatemalaBrazil - Fazenda Bom Jesus - 250g
AKCIÓS arabica specialty kávé
A Brazil Bom Jesus farm microlot kávéja édes, kiegyensúlyozott ízvilágú kávé csokoládés, pralinés és mogyorós felhangokkal. Bátran ajánljuk az édes ízek kedvelőinek!
250g - 3.000 Ft helyett 2.400 Ft
Tovább a termékhez


kapucziner nicaragua csapolasNicaragua - El Mozonte független kávé teszt
Kávékorzó kávékóstolók
A Kávékorzó független kávémagazin ez alkalommal a Nicaragua - El Mozonte kávénkat kóstolta és tesztelte. A július elejei pörkölésű tétel nagyon jó eredménnyel zárt és jó ajánlásokat kapott. Nagy öröm számunkra, hogy ár-érték arányban a legmagasabb pontszámot kapta. Olvasd el a cikket itt és rendeld meg a kávét itt.


sziv roundBLOG - Kávé és egészség
Szemezgetés blogunkból
A kávé az egyik legnépszerűbb ital. Naponta 2,25 milliárd csésze kávé fogy világszerte. Tekintettel arra, hogy ilyen sok fogy, értelemszerűen alaposan vizsgálni kezdték az egészségre gyakorolt hatását. Egyes vélekedések szerint a kávé nem túl egészséges, és régóta teszik felelőssé bizonyos betegségek kialakulásáért. Újabb kutatások szerint azonban mégsem tekinthető rossznak a kávé. Attól is függ a kávé szervezetünkre gyakorolt hatása, hogy hogyan fogyasztjuk, például mennyi cukorral és sziruppal és hogy milyen minőségű alapanyagból készítjük.
Tovább


posta csomagautomataSzállítási díjak
Csomagautomata kedvezmény
Apró jó hír a szállítási opciók világából, hogy az MPL Csomagautomatás szállítás díját, már 15.000 Ft rendelési értéktől át tudjuk vállalni. Válaszd Te is ezt a kényelmes és költséghatékony megoldást!