KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

EspressoShop.hu akciók 2022 július

20 % KEDVEZMÉNY AZ ILLY, ARABICA SELECTION BRAZIL SZEMES KÁVÉRA

❤️ Lehet 20 %-kal olcsóbban?? Vegyen legalább 3 doboz brazil szemes illy kávét egyszerre az illy webshopban: EspressoShop.hu , és 20 % kedvezménnyel mindössze 3 428 Ft-ot fizet egy dobozért 4 285 Ft helyett! Érvényes 2022 július 30-ig, vagy a készlet erejéig.

illy arabica brazilKóstolja meg az illy keveréket alkotó Arabica kávékat szólóban! A brazil az illy blend leghangsúlyosabb arabica kávéja! Érdemes bespájzolni!

A klasszikus illy kávékeveréket 9 nemes Arabica kávé alkotja. Közülük 6 szólóban, Single Origin, azaz egy termő területről származó kávéként is élvezhető volt, de csak illy IperEspresso kapszulás formában. A keverék 3 szólistája (Guatemala, Brazil, Etióp) szemes formában is kapható időszakosan. Az illy MonoArabica kávék származási helyük karakterjegyeit hordozzák: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezze fel az illy kávészimfónia szóló tagjait csészéjében külön-külön is!

Az Arabica Selection Brazíliát intenzív aroma, erőteljes pörkölés, mégis lágy testesség, kellemes karamellás íz jellemzi. A klasszikus illy blend leghangsúlyosabb tagja, ebből van a legtöbb a keverékben. A brazíliai Cerrado Mineiro területről származik. Igazi trópusi szavanna, gazdag biodiverzitással, eső és száraz időszakok periódusos változásával. Ideális kávétermő hely.



ILLY FRANCIS X1: A KÁVÉGÉP DESIGN- ÉS KÁVÉŐRÜLTEKNEK A SZÉPSÉG ÉS FENNTARTHATÓSÁG JEGYÉBEN!

francis x1Újra kapható az illy ikonikus kávégépe, mellyel egyszerre tud darált kávét és ESE pod-ot is lefőzni. ❤️ Most 1 doboz ESE pod-ot, 1 doboz darált illy kávét, és 2 illy eszpresszó csészét is küldünk a legendás gép mellé ajándékba!

A szobor szépségű Francis X1 kávégép lakása, irodája kiemelt dísze lehet! Az illy legelső, klasszikus, fém házas Francis kávégépe a design- és kávéőrültek kedvence. A Luca Trazzi által tervezett gyönyörű gép a két legfenntarthatóbb kávéfőzési módot egyesítve tért vissza: egyszerre lehet vele darált kávéból, és a komposztálható ESE pod-dal kávét főzni, így az adagos kávézást kedvelőknek is tökéletes gép. Az ESE pod (ESE=Easy Serving Espresso ) volt az első, az illy által az 1970-es években fejleszett adagos kávézási megoldás, melyet a cég nyílt szabvánnyá tett, de csak az illy készít teljesen komposztálható, műanyagmentes ESE pod-ot. Az illy mindig is elkötelezett volt a fenntarthatóság, és a környezet tiszteletben tartása felé. Az új, gyorsfűtési technológiával rendelkező ECO üzemmód képes jelentősen csökkenteni a kávégép energiafogyasztását is. A géphez felhasznált minőségi anyagok garantálják a hosszabb élettartamot.

Az inox, illypiros és klasszikus fekete színekben kapható kávégép a szükséges kiegészítő eszközökkel érkezik. A főzőkarjába olyan szűrőt tud tenni, amivel a darált kávé/POD is lefőzhető. Jön hozzá tömörítő is, hogy jó baristaként maga is optimálisan tömörítse a darált kávét, és a gőzkarral természetesen tejet is tud habosítani.

1 doboz Mona Hatoum design dobozos darált illy kávét küldünk minden Mona Hatoum illy Art Collection szett mellé ajándékba!

mona hatoumGyönyörködjön a Kelet geometrikus formáiban Mona Hatoum illy Art Collection csészéin! A kollekciót a keffiyeh, a stilizált olíva és halászháló motívumokkal díszített arab fejkendő ihlette.

A palesztin családba, Beirutban született Mona Hatoum 1975-ben, a libanoni polgárháború kitörésekor költözött Londonba. A 80-90-es években alapozta meg művészeti karrierjét videó munkákkal, installációkkal, szobrokkal. Szeret a szemlélőt meghökkentő ellentmondás-párokkal játszani, mint a vágy és az iszonyodás, vagy a félelem és elragadtatás.

Az illy által 1992-ben létrehozott és folyamatosan megújuló, neves művészek terveit csészéin és kávésdobozain bemutató illy Art Collection-ről bővebben itt olvashat.
A kollekciók limitált kiadásúak, kis szériában készülnek, és különösen értékessé teszi őket, hogy nem adják ki újra, bármilyen népszerű is egy kollekció, így ma már gyűjtők vadásszák őket. A csészék sorszámozottak, alul a művész szignójával vannak ellátva, és gyönyörű díszdobozban érkeznek.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=_9Vh6jqOjHg