KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra decemberi akciói

A Karácsonyi ünnepekre készülődve a hét minden napján frissen pörköljük nektek a legjobb specialty arabica kávéinkat, sőt izgalmas újdonságokkal is készültünk, hogy meglepetés is kerülhessen az ünnepi asztalokra.



A szállító partnerek túlterheltsége miatt kérjük korábban adjátok le rendeléseiteket (Karácsonyra - December 16-ig, Szilveszterre - December 27-ig), hogy a friss kávék időben megérkezzenek.
Minden kedves rajongónknak békés és örömteli ünnepeket kívánunk! Addig pedig kellemes készülődést a családdal és jó kávézást!

Nicaragua La BendicionNicaragua Finca La Bendicion H1 COE - 3 000 Ft / 250g
Új arabica specialty kávé

A Finca La Bendicion a Dipilto-Jalapa hegységben található, a Nueva Segovia megyétől északkeletre, és körülbelül 1300 méter magasan fekszik. A gazdaság Luis Alberto tulajdonában van, egy családi vállalkozás része, amely négy generáció óta termeszt kávét. Luis és családja 2007-ben kezdett részt venni a Cup Of Excellence megmérettetéseken, ahol 2018-ban felért a csúcsra, hiszen 91,80 pontos kávéjukkal az 1. helyet szerezték meg.

A mostani tétel egy speciális H1 hybrid fajta, amelynél a csészében aromás édesség jelenik meg, görögdinnye, guava és kakaó jegyekkel együtt.

Tovább a termékhez...

myanmar arabica kave 062Myanmar Mountaineer Catimor - 3 000 Ft / 250g
Új arabica specialty kávé

Myanmar (Burma), Dél-Kelet Ázsiában található Thaiföld és India között. Területének jelentős része hegyekkel borított, az ország déli része termékeny síkság, természetes dzsungeleiben előfordul a tigris és a leopárd. Az utóbbi 5-10 évben a fiatalok lelkesedése a specialty kávék felé fordult és évről évre jobb minőséget produkálnak. Az általunk kínált csodálatos fekvésű területen termett egy igen különleges ízvilágú arabica Catimor fajta. Testes, komplex aromájú kávé édes karamelles, édesgyökérre emlékeztető ízzel.

Tovább a termékhez...

kave elofizetes 02 kicsi180 nap alatt a Föld körül - kávé előfizetés - 35 000 Ft
2 x 250g specialty kávé - 6 hónapon át házhoz szállítva
Ünnepi ajándék ötlet

Találtál már olyan ajándékot, amelynek nem egyszer, hanem hatszor is lehet örülni? Sőt, fél éven keresztül minden reggel, amikor újabb és újabb kávékat kóstolsz! Lepd meg szeretteidet, vagy akár saját magadat egy Föld körüli úttal a Kapucziner segítségével! Rendeld meg csomagunkat és minden hónapban a világ legjobb kávétermő vidékeiről származó, új, izgalmas specialty kávékkal lepünk meg!

Tovább az előfizetéshez...

cup of exc csomag 01Cup Of Excellence kávécsomag - 4 x 250g - 17.500 helyett 12.900 Ft
ÜNNEPI AKCIÓ!!!

Ajándékozz hosszan tartó élményt szeretteidnek, barátaidnak a Kapucziner karácsonyi Cup Of Excellence kávécsomaggal! A reggeli kávé, vagy a délutáni capuccino kortyolgatása közben eszükbe fog jutni a veled közösen eltöltött idő, a találkozás emléke. Csomagunk négy tasak kiváló Cup of Excellence kávét tartalmaz melyeket a kávépörkölő mesterünk titkos, jól bevált recept szerint pörköl ideálisra.

Tovább a termékhez...

kapucziner karacsonyi top blend kavebabokKapucziner - Karácsonyi Top Blend
Kávékorzó Szemeskávé teszt

Nagyon kellemesre sikeredett az összkép, az ízek szépen, egyensúlyban vannak. Koffeintartalma nem jelentős, így akár délután is fogyasztható, ha valaki nem érzékeny a koffeinre. Testessége nagyon jó, utóíze hosszan tart, csokis-kakaós lecsengéssel. Leginkább risztrettónak vagy eszpresszónak ajánljuk, de rövidebb tejes italokban is bátran ki lehet próbálni. Méltó lezárása lehet az ünnepi fogásoknak.

Tovább a teszthez...

102 09 K20690 KnitPro Knit and Coffee 08KNITPRO COFFEE - Exkluzív nemesfa körkötőtű készlet
Partner ajánlat - FonalTündér

Kiváló ajándék a kötés szerelmeseinek ez a limitált kiadású kávés kötőtű készlet a KnitPro Coffee szett! Az elegáns kinyitható barna bársony díszdoboz rengeteg meglepetést rejteget! 8 pár nemesfa kötőtűvég, összekötő kábelek, alkatrészek, neszesszer az apróságoknak és ráadásként két espresso csésze a kávézáshoz! A kötőtűk a kávéfajták színe szerint vannak elnevezve a sötét eszpresszótól a tejeskávékig! Gyönyörű színezett, polírozott fa felületükön minden fajta fonal könnyen csúszik, gyorsan haladsz, sosem esel ki a ritmusból. Könnyűek, ugyanakkor tartósak és rugalmasak, tökéletesen kialakított tűheggyel. Kiváló ajándék lehet kávékedvelő kedvesednek..

Tovább a FonalTündérhez...