KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra júniusi akciói

Itt a nyár, immár elég meleg van, hogy a kedvenc kávéinkat a teraszon, erkélyen üldögélve fogyasszuk el a reggeli napsütésben. Nekünk ez a kedvenc időszakunk és természetesen finom, friss Kapucziner kávékat ajánlunk a kávés élvezet maximalizálásához, hogy Neked is jól induljon a napod! :)

Jó kávézást kívánunk! Vigyázzatok magatokra!

geisha coffeeBlog - A világ legjobb kávéi - 4. rész - Geisha kávé
Ez a fajta kávé a köztudatban összekapcsolódik Panamával, azért mert először itt tett szert hírnévre, azonban csak az 1960-as évek óta termesztik ott. Valójában a Geisha története évtizedekkel korábban kezdődött Etiópiában. Az 1930-as években fedezték fel a Gesha városát körülvevő hegyekben. Ezeket a szokatlan cserjéket a következő években kísérleti ültetvényeken Kenyában, Tanzániában és Ugandában is telepítették...
Tovább olvasom...


Guatemala Geisha Honey kaveGuatemala Finca Nueva Granada - Geisha Honey - 6 500 Ft / 250g
ÚJ specialty arabica kávé
A Nueva Granada farm, Guatemala vulkánokkal tűzdelt vidékén, 1.300 méter magasságban helyezkedik el. Johann's Nottebohm a család harmadik generációs kávétermelője nagyon büszke rá, hogy a farmon szuper gondosan dolgozzák fel a termést, ahol csak a legédesebb piros cseresznyét szüretelik le. Kéthetente minden cserjét átnéznek, és kiválasztják a legjobb kávét. A szedés után a cseresznye azonnal a gazdaságban található nedves malomba kerül. A gondos termesztés és feldolgozás egy rendkívüli specialty kávét eredményez, amelyet a legnagyobb örömmel osztunk most meg veletek.
Tovább a termékhez...


Bolivia finca Avelino Sacaca arabica KapuczinerBolivia Finca Avelino Sacaca - 3 000 Ft / 250g
ÚJ specialty arabica kávé
A Bolíviai Taipiplaya régióban, La Paz megyében helyezkedik el az Avelino Sacaca vezette farm. A helyi termelők az ASOCAFÉ egyesületbe tömörülnek, melynek kávéja mosott és napon szárított Typica, Catuai és Caturra keveréke. A termesztésre mintegy 300 kis családi gazdaságban kerül sor, amelyek magassága 1.000-1.800 méter. A közösség óriási sikereket ért el a közelmúltban a magas színvonalú hozamok elérésében, a Bolíviai COE aukcióin elnyert pozíciókban és a közvetlen kapcsolatok fejlesztésében a minőségorientált vevőkkel. A csésze profilja rendkívül tiszta és édes, méz és kiegyensúlyozott citrusfélék aromájával, kiemelkedő 88.25-ös pontozással.
Tovább a termékhez...


kuba turquino arabica kave 042Kuba Serrano Superior - 3 000 2 400 Ft / 250g
A HÓNAP LEGJOBB ÁRA!
A Kuba Serrano a legjobb kubai kávé, tüzes és eredeti ízű, illata a kubai szivarra emlékeztet. A kubai Sierra Maestra 1.300-1.400 m magasan termesztik. Alacsonyabb savtartalmú, mint más Közép-Amerikai kávék. Az ültetvényeket állami tulajdonú szövetkezetek üzemeltetik, nem használnak műtrágyát, a kávétermesztés hagyományos kézi módszerekkel történik. A Kuba Serrano kávébab színe egyedülálló, a belőle készített kávé pedig kiegyensúlyozott, fűszeres telt aromájú, hihetetlenül hosszan tartó utóízének okát ma is titok övezi.
Tovább a termékhez >>>
Minden AKCIÓS termék >>>


Zsakba macska csomagZsákbamacska Csokoládé Csomag ~400g
MEGLEPETÉS - FÉLÁRON!
Mivel édességboltunk korlátozottan tart nyitva, meglévő csokoládé készleteinket most féláron kínáljuk megvételre. A termékek sokfélesége miatt Zsákbamacska csomagot készítettünk nektek, így a kedvező ár mellett egy kis meglepetéssel is szolgálhatunk! A csomagok a legfinomabb csokoládéinkból, bonbonjainkból, csokiszeletekből, húsvéti csokikból állnak és változatosan kerülnek összeállításra a készletek függvényében. Éljetek a lehetőséggel és segítsetek, hogy ne vesszenek kárba ezek az ínyenc finomságok, így mindenki jól jár! ;)
Tovább a termékhez >>>

cold brewKávé készítése - Cold brew - eszpresszó tonik készítése
Valószínűleg voltál már úgy kedves Olvasó, hogy a nagy melegben kívántad a kávét, az erejét, az ízét, mégsem ittál, mert olyan nagyon meleg van, meg úgy egyébként sem volt kedved bekapcsolni a gépet, vagy a gázlánggal még tovább melegíteni a lakást. Ha jártál már így, vagy esetleg egy átmulatott nyári éjszakaután reggel kerestél valami olyat, ami kávé is és jól is esik, akkor ezt Neked találták ki.
Tovább olvasom...


Dzsezva 3Dzsezva török kávéfőző - 150ml - 3 500 Ft
Török kávé főzésére alkalmas Dzsezva (ibrik, cezve) rézedény. Kiváló török kávé főzhető vele otthon, vagy akár a szabadban, nyílt tűzön is.
Tovább a termékekhez...


Új ŐRLÉS típus újratölthető kapszulákhoz
Legújabb kávéinkhoz már választhatjátok az újféle őrlés típust, amit azoknak ajánlunk, akik otthoni újratölthető kapszulába töltik a Kapucziner kávékat. Válasszátok ezt az őrlés típust és töltsetek 6.5g kávét a kapszulába. Jó kávézást!