KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Illy Moka - így készíts kotyogós kávét

Tegye fel a kezét aki a tradícionális kotyogóra esküszik! Még elég sokan vannak bizony. Ebben a videóban az Universitá del Caffé szakemberei szuperül elmagyarázzák nekünk, hogyan kell jól kávét főzni a kotyógóval. Ott ugyanis a legnagyobb veszély a kávé megégése.

Most már emiatt sem kell aggódnod ha az illy és az Alessi fejlesztését, a designtárgynak sem utolsó, innovatív Pulcinát használod. Köszönhetően a kávéfőző belső alakjának a Pulcina automatikusan megállítja a kávé kifolyását a legmegfelelőbb pillanatban, még a kotyogás előtt, amikor az még nem égett. A kotyogós kávéfőzésnél ugyanis a magas 100 fokos hőmérséklet miatt óhatatlanul is "megég" a kávé vége. Ez a megszakítás gyakorlatilag megszünteti a kotyogás fázisát, ami az égett, keserű utóízt okozza a kotyogóban főtt kávéknál, és biztosítja, hogy csak a legjobb, finom kávé aromákat ízlelhessük meg.

Nézd meg a videót, hogy otthon is jól készítsd el kávédat klasszikus kotyogóval.A Pulcinákat itt találod, most épp egy doboz ajándék kávét is adunk minden Pulcina kávéfőző mellé.
https://espressoshop.hu/akciok/