KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra májusi akciói

Az esőt is nagyon várjuk, de mivel azt nem tudjuk befolyásolni, inkább mégiscsak egy felfrissülő kávékínálattal próbálunk segíteni Nektek, mert egy kellemes reggel mindig nagyon értékes, de mostanában még inkább felértékelődött a szerepe. Egy finom pékáru, pár ínyenc falat és mellé egy gőzölgő kávé szerintünk mindenkit jobb kedvre derít ezeken a májusi reggeleken. Hoztunk nektek újdonság specialty kávékat és kedvezményesen kínálunk pár meglévő nagy kedvencet is!

Jó kávézást kívánunk! Vigyázzatok magatokra!


brasil sitio grandeBrazil Sítio Córrego Grande Natural - 3 000 Ft / 250g
ÚJ specialty arabica kávé
Kiváló minőségű Brazil specialty kávé a Sul de Minas régióból. A gazdaság tényleg családi vállalkozásként üzemel, alkalmazottak nélkül, csak a családtagok dolgoznak és garantálják a legjobb minőséget. Az így kapott kávészemek igazi különlegességek, a belőlük készült italt pedig fantasztikus jázmin és pirosszőlő jegyek jellemzik.
Tovább a termékhez...

Nicaragua Finca La Illusion Nicaragua Finca La Ilusión Catimor - 3 000 Ft / 250g
ÚJ specialty arabica kávé
A La Ilusión az egyik legmagasabban fekvő kávéfarm Nicaraguában, egy hegygerincen fekszik 1750–1900 méter tengerszint feletti magasságban. Ez az egyedülálló magasság a csészében is megnyilvánul, ez az egyik legösszetettebb kávé az országban.
Tovább a termékhez...

el salvador santa cristinaEl Salvador - Santa Cristina farm - 2 000 Ft / 250g
A HÓNAP LEGJOBB ÁRA!
Most bomba áron rendelhetitek meg az egyik kedvencünket. Ezt a Bourbone Sarchimor fajtájú kávét szüret és feldolgozás után közvetlenül a kávéfarmról szereztük be. A Santa Cristina farm az ország központi régiójában, egy gyönyörű fekvésű tó közelében található. Ez a specialty minősítésű, "honey" feldolgozású kávé alapvetően nagyon édes, mindemellett trópusi gyümölcsös ízjegyeket is hordoz.
Tovább a termékhez >>>

aeropressKávé készítése - AeroPress®
Az AeroPress® az amerikai Aerobie® cég egyedülálló kávékészítője, melyet Alan Adler fejlesztett ki 2005-ben. A gumigyűrűvel ellátott hengerrel, mint egy dugattyúval, nyomás alatt készül a kávé a microfilteren keresztül. Az AeroPress®-szel megfelelő vízhőmérséklet és légnyomás mellett így kiváló kávét állíthatsz elő kevesebb savval és keserű mellékíz nélkül...
Tovább olvasom...

Fem doboz feketeFém Kávésdobozok - 750 Ft-tól
Otthoni kávétárolásra ideális fém kávétartó dobozzal fénytől védve tárolhatod kedvenc Kapucziner kávéidat, amelyek így tovább megőrzik íz és illatanyagaikat. A dobozokat kétféle méretben kínáljuk, most akciós áron
Tovább a termékekhez...


csomagok 01 02Csomagolás változások!
A kínai gyártás leállása miatt nehézségek adódtak a beszerzésben, így sajnos a süthető/géppel lezárható 250 grammos csomagolásunk helyett kénytelenek vagyunk a korábbi natúr, környezetbarát csomagolást alkalmazni, ami nem lesz géppel lezárva. Lehetőség szerint mindig zárjátok vissza a csomagot, vagy tároljátok fémdobozban.
Hasonló a helyzet az 500 grammos, szelepes, visszazárható csomagolásnál, amelyen jelenleg sajnos nincs CO2 szelep. Ugyanakkor a kávé szellőztetését csomagolás előtt elvégezzük, így a szelep hiánya nem okoz a kávé minőségében változást.
Reméljük hamarosan visszatérhetünk a szokásos csomagolóanyagokhoz. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket!


kapucziner eduardoA Kapucziner a Kisalföldben
A győri Kisalföld Gasztronómia rovata bővebben foglalkozott kézműves kávépörkölőnkkel, így most Ti is nyerhettek egy kis betekintést a mindennapjainkba. Reméljük hogy ezzel minél több helyi kávérajongó figyelmét fel tudjuk hívni a kézműves pörkölés előnyeire, és bővíthetjük lelkes rajongótáborunkat.
Tovább a cikkre >>>