KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

illy tavaszi akció

Ha még nincs mivel segítünk tavaszi kapszulás, és kotyogó kávégép akciónkkal! Ezekben a nehéz időkben szeretnénk megkönnyíteni az otthoni kávézást akár egy kényelmes kapszulás géppel, akár egy innovatív kotyogóval varázsolnál otthonodban friss kávéillatot.

Tavaszi akciónkban minden illy iperespresso kapszulás gépet, a Francis X7-et és az Y.3-at is 10 % árengedménnyel rendelheted meg, és emellé az ingyenes szállításon kívül ajándékba adunk még 1 doboz 21 adagos iper kapszulát és 2 db-ot az ikonikus illy logós eszpresszó csészéből tányérral. Így akár 14 050 Ft értékű kedvezményt és ajándékot adunk.

Ha a klasszikus kotyogós áll közelebb hozzád akkor is jó hírünk van! Minden Pulcina kotyogó mellé egy doboz 250 gr-os Olimpia Zagnoli limitált kiadású, design dobozos darált kávét adunk ajándékba.

És ez még nem minden! Bármelyik termék megvásárlása esetén jogosult leszel az Espresso Klubba belépve 7 törzsvásárlói % kedvezményre minden további vásárlásodkor, és egyéb csak törzsvásárlóknak meghirdetett akciókra!

Irány az https://espressoshop.hu/