KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra februári akciói

A februári hűvös reggeleket is jobbá varázsolja egy kicsit a reggeli gőzölgő kávé illata, ezért ebben a hónapban is tartogatunk nektek újdonságokat és szokásos ínyencségeket is. Kalandozzatok el velünk Burundiba, vagy éljetek a lehetőséggel és rendeljétek meg az egyik legjobb kávénkat a Santa Cristina farmról, most Valentin napi akcióban!

kapucziner burundi gahaheÚJ - Burundi Gahahe Natural - specialty arabica kávé!

A Gahahe közösség, a Kayanza régióban található észak-Burundiban, ahol a kávés gazdák Arabica Red Bourbon fajtát termesztenek. Gahahe 1805 méteren található és 1989 óta termel kiváló minőségű kávét. Nevét a területen található fákról kapta, amely a kutyatejfélék családjába tartozik és rendkívüli szépséget kölcsönöz a környéknek. A kávét a szomszédos 16 domb 1250 kávétermelője szolgáltatja és gondos feldolgozási eljárás után kerül a zsákokba. A Kapucziner kíméletes pörkölése után kiváló minőségű italt kapunk belőle, mely gyümölcsös (epres, dinnyés, ananászos) ízjegyeket hordoz és 87.8-as pontszámmal büszkélkedhet. 
Tovább a termékhez >>>

kolumbia supremo kave 022VALENTIN NAPI AKCIÓ!

Ez a nap talán egy kicsit a kávé szerelmeseinek is szól, ezért egy meglepetéssel készültünk. A 2020.02.13, reggel 8:00-ig beérkező rendelésekhez most 2.400 Ft helyett, 1.800 Ft-os AKCIÓS áron választhatjátok a Santa Cristina farm kiváló minőségű specialty kávéját 250g-os kiszerelésben. Ez a kávét közvetlenül a farmtól szerezzük be, és az egyik legjobb kávénk a kínálatban, így örülnénk neki ha minden ajándékozottnak igazi örömet okozna. Sok boldogságot és jó kávézást kívánunk! ;)
Tovább a termékhez >>>

joe frex cold brew coffee maker 03 02Joe Frex - Cold Brew - Hideg kávé készítő

A "cold brew" „hideg főzést” jelent, ennek megfelelően ezzel az eszközzel a kávéőrleményt hideg vízzel kivonatolhatjuk. A folyamat során hideg víz csepeg a kávéőrleményre, ami a lassú eljárásnak köszönhetően 8-16 órán keresztül tart, hiszen a hideg vízben az anyagok lassabban oldódnak. Az így kapott oldat koffeintartalma is valamivel alacsonyabb lesz, italunk pedig sokkal kevésbé savas, frissítő, lágy, édeskés zamatú lesz. 
Tovább a termékhez >>>

kep 096 01 guadelope arabicaKávé szüret - Kapucziner Tudástár

Az amerikai kontinensen már nagyban zajlik a szüret. Amennyiben szeretnél megtudni többet a kávészüret folyamatáról, lépéseiről és arról, hogy kerül végül a finom kávé a csészédbe, már kattinthatsz is. Tovább olvasom>>>

AKCIÓK - Havi akcióink

2020. februárjában is kedveskedünk nektek akciós termékekkel. Az alábbi linkre kattintva nézhetitek meg az aktuális akciós termékeket.

Tovább az akciós termékekhez >>>