KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Dammann jegestea akció az EspressoShop.hu-n

Ha most vásárol legalább 3 doboz jegesteát az EspressoShop.hu-n 1000 Ft-os kuponnal ajándékozzuk meg! Hűsítse magát valódi teából készült jegesteával! A Dammann kánikulára hangszerelt frissítő, könnyű teái zöld vagy fekete tea alappal, a gyümölcs- és virág ízkombinációknak köszönhetően nem mindennapi ízekkel, tartósítószermentesen teszik könnyebbé a nagy melegben is a koncentrációt, vagy a jóleső pihenést.

Dammann Peche jegestea: Egy nyári gyümölcslugast fedezhet fel ezzel az őszibarack és barackvirág ízű jegestea kompozícióval.

Dammann Fidji jegestea: Igazi frissesség bomba zöld teából citrusok, gyömbér és citromfű ízével.

Dammann Bali jegestea: a népszerű Bali sziget trópusi hangulatát idézi meg az egzotikus gyümölcsökkel hódító zöld tea. Tömény virág- és gyümölcs csokor ízekbe öltve: licsi, grapefruit, rózsa, jázmin.

Dammann Touareg jegestea: a zöld tea, a mentalevelek és a természetes menta aroma kombinációja friss, aromás, erőteljes ízt biztosít ennek a kellemes nyári italnak.

Dammann Jardin Bleu jegestea: ínyenc fekete tea nyári gyümölcsökkel ízesítve. Domináns ízei rebarbara és vörös bogyós gyümölcsök megbolondítva egy kis vad eperrel.

Ugye Ön is a szájában érzi ezeket az ízeket? Rendelje meg most az 1000 Ft-os ajándék kuponnal ide kattintva!
Az akció 2019 július 31-ig érvényes.