KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Megérkeztek a Domori forrócsokik

Az olasz Domori cég az Illy csoport tagja. Alapítása óta egy igazi forradalom a kakaóvilágban. De mitől is ilyen különlegesek a Domori csokik és forró italok? Mottójuk: A csokoládé lelkéhez a prémium alapanyag utáni kutatáson keresztül vezet az út. A Domori cég sok aspektusból tekinthető elsőnek a csokoládégyártók között.

Az első olyan cég, mely csak a legritkább és legmagasabb minőségű kakaót dolgozza fel, a Criollo-t, amit úgyis is neveznek, hogy aroma kakaó. Az általuk kiválasztott kakaóbab termelőkkel hosszú távú, jó kapcsolatot alakítanak ki, képzik őket, hogy minél hatékonyabb legyen a termelés, mely biztosítja a folyamatos alapanyagot és korrekt árakat.

Domori 1
A gyártás során visszatértek az ősi kakaókészítési folyamathoz, mely mindössze 2 összetevőt használ: kakaómassza és nádcukor. Elsőként állítottak össze csokoládé kóstoló kódexet, mely mind az 5 érzékszervünket felhasználva 3 szempontból minősít:

  • Íz
  • Tapintás
  • Illat
A kóstolás számukra nem egy átlagos kóstolást jelent mivel itt nagy jelentősége van az illatnak, a látványnak, tapintásnak, mely meghatározza az aroma kakaó minőségét. Nagyon környezet tudatosak: minden csokoládét teljesen újrahasznosítható és Eu szabványnak megfelelő dobozba csomagolnak. A dobozon belüli fólia csomagolás 100%-ban megőrzi a finom kakaó eredeti aromáját vagyis a csokoládét teljes frissességében élvezhetjük. Figyelnek az apó részletekre: a szeletek nagyon lapos kivitelben készülnek, hogy az aromák élvezhetőbbé váljanak!

domori chocolate cream 1024x1024

Kóstolja meg a világ legjobb csokoládégyártójának most már Magyarországon, webshopunkban is elérhető forró csokiját több ízben és 2 formában:

- vízzel: a kakaó kóstolás legősibb módja
- tejjel: egy egyszerű recept, mely mindenkit boldoggá tesz

Ízek: tej, klasszik, chillis, narancs-fahéj