A Cup Tasting és Latte Art Magyar Bajnokság eredményei

Nyomtatás
Cup Tasting dobogósok a Magyar Bajnokságon2016 február 20-21-én a Kávébár Bazár rendezvényen, a Corinthia Hotelben rendezte meg az Egyesület a Magyar Kávékultúráért a Cup Tasting és Latte Art Magyar Bajnokságot.

A Cup Tasting versenyre a Casino Mocca oszlopos tagja Horváth Lajos állította össze a tételsort, ami igencsak feladta a leckét a résztvevőknek. Nem repkedtek a 8 találatos körök, ami mondjuk nem is baj, mert a világbajnokságon is valószínűleg nehéz párosítások lesznek.

A 2016-os Magyar Cup Tasters Bajnokság dobogósok:
I.: Balogh Csaba (Trattoria Pomo D'oro)
II.: Vid Richárd (Espresso Embassy)
III. Fazekas Andrea (Független)

Apró Francika Latte Art Magyar BajnokA Latte Art versenyben Apró Franciska, az Espresso Embassy baristája vitte el a pálmát, és magyar Latte Art bajnok lett! Az Espresso Embassy mondhatni amúgy is tarolt a díjak között, mivel a második helyezett Schreiber Nikolett, és a harmadik pedig Gréczi Szilárd lett, szintén az Espresso Embassy csapatból. A Cup Tasting bajnokságon pedig Vid Richárd (EE) az előkelő második helyezést szerezte meg.

A Magyar Latte Art dobogósok:
I. Apró Franciska (Espresso Embassy)
II. Schreiber Nikolett (Espresso Embassy)
III. Gréczi Szilárd (Espresso Embassy)

Köszönet az Egyesület a Magyar Kávékultúráért szervezőinek és a Kávébár Bazár főszervezőinek, valamint minden önkéntesnek és bírónak, hogy létre jöhetett az esemény.

Továbbá gratulálunk minden versenyzőnek, akik derekasan helytálltak a versenyeken!