A Kávé Napja 2013. - Bulizz a baristákkal!

Nyomtatás
kávé napja rendezvényIdén szeptember 29-én ünnepeljük a kávé világnapját, s ez alkalommal egész napos kávéparti lesz a budapesti Nu Bor és Bisztronómia nevű kellemes helyen, a Nyugati pályaudvar szomszédságában. Délelőtt 11 és este 7 óra között várják a kávéínyenceket, baristákat, hivatásos és hobby-kávémestereket, a téma pedig a home coffee. Filteres eszközök, kapszulás gépek, otthoni kiegészítők, és persze remek kávék lesznek a kiállítók asztalain, a belépőjegy (700 Ft) ellenében pedig korlátlanul lehet kávét kóstolgatni egész nap, és kísérőfalatokból sem lesz hiány. Kora délután zajlik a Lucky Cup-Hario Filter Race verseny, 17.00 órától pedig a Brew Bar Kids barista bemutató az idei bajnokok részvételével. A versenyre bárki nevezhet, a szabályzat alább olvasható.

Lucky Cap – Hario Filter Race



VERSENYSZABÁLYZAT

A versenyen részt vehet, aki elfogadja jelen versenyszabályzatot, a rendezvényre érvényes belépőjegyet váltott (700 Ft.) és elfogadja az alábbi etikai szabályokat. Nevezési díj nincs!

Etikai szabályok:


Technikai szabályok:

A versenyen kizárólag a HARIO V60 02. típusú eszköze használható. Az eszközt a szervezők biztosítják, de ha van kedvenc, azonos típusú Lucky eszközöd, nyugodtan hozd magaddal.
A munkaasztalon találni fogsz

Amennyiben más eszközre lehet szükséged, gondoskodj róla, ha valami otthon maradt szólj! Nem biztos, hogy tudunk segíteni, de megpróbáljuk.


Nevezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet 2013. szeptember 26. éjfélig az alább adatok megadásával: név, cím, e-mail, telefon, munkahely neve, valamint az e-mail tárgya: jelentkezés a Lucky Cup-Hario versenyre.

A verseny ideje és helyszíne:
2013. szeptember 29. 14.30 – 16.00 óra között, érkezés: 14.00 órára
Nu Bor és Bisztronómia – 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57.

A versenykávét itt szerezheted be a felkészüléshez:
Barista Hungary Oktatóközpont és Szaküzlet
Cím: 1089, Budapest, Rezső tér 7.
Nyitva tartás: H-P 10-17

További információ:
Szuna Noémi
Szervező
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36.30.250.1298