KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Corso Verona kávélikőr, a hazai likőrgyártás nemzetközi sikere

corso verona kávélikőr champion díjat nyertGyőri Likőrgyár Zrt. és a Tabán Trafik Zrt. közös fejlesztése eredményeként került a piacra ez év elején a Corso Verona kávélikőr, amely kimagasló minőségével tavasszal a Destillata 2008 versenyen Salzburgban champion díjat nyert. A versenyben közel 1600 italt neveztek gyártóik, amelyen belül csaknem 400-at a likőr kategóriában indítottak.

A Corso Verona kávélikőr a természetes alapú párlatok kategória legmagasabb elismerését kapta meg a rangos versenyen. Sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy a termék a legmagasabb minőségű válogatott kávészemekből kinyert valódi párlat felhasználásával készült, és a receptúrában a gyártó egy különleges eljárással őrzi meg a kávé selymes-csábító illatát és zamatát.

A fogadás résztvevői a vendéglátók stílusosan egy finom Corso Verona kávéval várták, majd a vendégek ízelítőt kaptak a Corso Verona kávélikőr fogyasztásának élményéből.

A résztvevők egybehangzó véleménye szerint a likőr önállóan kitűnő desszertital, ám tökéletes ízélményt jelent sütemények, fagylaltok, szuflék harmonikus önteteként, vagy kávé különlegességek elemeként.