A Nomad bárhol készít neked presszókávét

Nyomtatás
Nomad eszpresszó kávé bárholAkinek egy forró kávéval indul jól a napja, valószínűleg minden pénzt megadna egy olyan kávéfőzőért, ami bárhol, bármikor elkészíti ezt neki. Ilyen lesz a Nomad.

A Nomad névre keresztelt apró kávéfőző egy olyan hordozható masina, ami bárhol, bármikor főz neked egy jó presszó presszókávét. Működéséhez nem kell elektromosság, nincsen akkumulátora, de még tüzet sem kell alá gyújtani. A környezetbarát kávéfőző egyedül forró vizet igényel a procedúrához, valamint a kezedet, amivel lenyomod azt a kart, ami beindítja a folyamatot.

A Nomad tervezői szerint olyan kávét készít, ami bármilyen drága kávéfőző terméke mellet megállja a helyét, még a tökéletes habot is biztosítják a presszókávé tetejére. Természetesen erről csak akkor győződhetünk meg magunk is, ha a készüléket kereskedelmi forgalomba hozzák. Erre pedig minden esély meg is van, hiszen már több prototípus elkészült, melyeket folyamatosan teszteltek az elmúlt két évben. Most pedig egy kickstarteres kampányban már össze is gyűlt a szükséges százezer dollár ahhoz, hogy a Nomad gyártása elindulhasson.

Forrás: Player