Workshop versenyzőknek

Nyomtatás
cup tastingKedves Baristák, Versenyezni Vágyók vagy csak pusztán Érdeklődők!

Mint már azt hírül adtuk több fórumon is, az Országos Barista Bajnokság keretében 2013-ban öt versenyszámban zajlik megmérettetés:

 

 


A versenyszabályzatok  letölthetők a www.kavekorzo.hu oldalról.

De hogy is kell értelmezni a szabályzatokat? Hogy van a verseny menete? Mikor mi történik pontosan? Mit jelentenek a pontozólapon feltüntetett pontok? Évek óta sok kérdés merül fel a versenyzők részéről, és nehezen kaphattak ezekre válaszokat.

Ebben az évben a Magyar Kávéegyesület/SCAE szervezésében, a KávéBár Bazár rendezvény keretében zajlik a bajnokság február 23-24-én, és célunk, hogy versenyzők felkészülését, tájékoztatását időben és teljes körűen biztosítsuk.

Ennek érdekében Versenyzői Workshopot szervezünk, melyre várunk mindenkit, aki tervezi, hogy indul az idei bajnokságon. Ez az egy órás program nem gyakorlati tréning, hanem segít eligazodni abban, mire kell felkészülniük a versenyzőknek, hogyan kell értelmezni a szabályzatot, és válaszokat adunk a felmerülő kérdésékre, illetve igyekszünk segítséget nyújtani abban is, ha valaki mentort, trénert keres magának a gyakorlati felkészítésre. Gyere el és figyelj, csupán a jegyzetfüzetedre lesz szükség!

Versenyzői Workshop - Barista és Latte Art kategória


Időpont: 2013. január 17. csütörtök, 17.00- 18.00 között

Helyszín: Barista Akadémia (1071 Budapest Lövölde tér 2.)

www.baristaakademia.hu

 

Versenyzői Workshop - Cup Tasters, Coffee in Good Spirits, Brewers Cup kategória


Időpont: 2013. január 18. péntek, 17.00- 18.00 között

Helyszín: Barista Akadémia (1071 Budapest Lövölde tér 2.)

www.baristaakademia.hu

A részvétel ingyenes és regisztrálnod sem kell, csak gyere el, hallgasd meg a tájékoztatót és kérdezz!

Érdeklődni lehet: Hegedűs Andrea

Tel: +36 70 9328940
Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.