Menu

Kapcsolat

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kávé, kávégép, és egyéb vásárlási tanácsokkal kapcsolatban, kérjük, hogy kérdéseit a fórumunkon tegye fel, ahol biztosan kap segítséget.

Információ:

Amennyiben tesztekkel, bemutatóval, híranyaggal vagy egyéb dologgal kapcsolatban keresne bennünket, a fenti e-mail címen várjuk elektronikus levelét.

Csomagküldéssel kapcsolatban a postázási címet kérjük, hogy telefonon vagy emailen egyeztesse, és csak egyeztetés után küldjön csomagot, vagy termékmintát. Egyéb esetben a küldeménnyel nem tudunk foglalkozni, illetve azt nem tároljuk és nem küldjük vissza!

Kávé Shop Ügyfélszolgálat:

E-mail: (0-24-minden nap): Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hiba esetén kérjük jelezze azt e-mail-en.
Köszönjük, hogy segíti munkánkat!

 

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe