Menu

A kávéval, kávékészítéssel, és kávézással kapcsolatos szavak magyarázatai

63 bejegyzés van a lexikonban.
Keresés a lexikon bejegyzései között
Kezdődik ezzel Tartalmazza a keresőszót Pontosan megegyezik Hasonló a keresőszóhoz
Összes A B C D E F H I K L M N O R S T W
Bejegyzés Meghatározás
Bicerin

Torino specialitása a bicerin, sokáig csak az arisztokraták itala, mivel a hozzávalók ára az alacsonyabb réteg számára megfizethetetlen volt. Valóban egy nemes italról van szó. Elkészítésekor a forró kakaó van alul, arra öntik az eszpresszót, azt megszórják fahéjjal, és végül lassan (a rétegezés miatt) az egészet felöntik tejhabbal. Elegánsan előkelő.

Kávékorzó Független Kávémagazin - Kávélexikon

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiák catler carraro kávécellini kávécontador caffé kávéexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaecovaldocafe