Menu

Rövid hírek a kávé világából

Santa Cristina 2018-as szüretelésű kávéja Európában elsőként a Kapuczinerben

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 387
Santa Cristina kávé a KapuczinernélMegérkezett hozzánk El Salvador egyik speciatly kávéjának idei évi szürete, a Santa Cristina Bourbon Sarchimor Arabica kávé, amely idén 87 pontot ért el. A farm rendkívüli földrajzi adottsága teszi igazán különlegessé a Santa Cristina farm kávéját. A farm közel található a Csendes-Óceánhoz, amely konstans páratartalmat biztosít az ültetvénynek.
Bővebben: Santa Cristina 2018-as szüretelésű kávéja Európában elsőként a Kapuczinerben

A világ legjobb kávéi - 3. rész - A Jamaica Blue Mountain kávé

  • Írta: Németh János
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 1086
Jamaica Blue Mountain kávé bemutatóMelyik a Világ legjobb kávéja? Legtöbbször talán ezt a kérdést kapom a Kapucziner vásárlóitól. Ez az a kérdés, amire konkrét, egyértelmű választ nem tudok és nem is lehet adni. Azt szoktam válaszolni, hogy szívesen beszélek azokról a kávékról, amelyek véleményem szerint megérdemlik, hogy a világ 10 legjobb kávéja között legyenek.
Bővebben: A világ legjobb kávéi - 3. rész - A Jamaica Blue Mountain kávé

Támogató partnereink

althaus teabristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe