KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Játék, ami nem játék!

Tóth Sanyi UnicreditÚj játékunknak több szempontból is nagy a tétje! Aki részt vesz benne, elsőként nyerhet egy 57.000 Ft értékű, zseniális, kis kompakt RDL POD-os kávégépet, amit most a KÁVÉKORZÓ Független Kávémagazin ajánl fel, mert ezt a célt mi is támogatni akarjuk! A második nyeremény egy két főre szóló Madrid-i utazás, repülőjeggyel, szállás két éjszakára egy négycsillagos szállodában, egy privát tárlatvezetés a Museo del Pradoban, egy tipikus tapas menü egy madridi tapas bárban és két főre szóló egynapos Hop on hop off buszjegy. Ez bizony egy elég súlyos csomag!

Ezt a nyereményt az Unicredit bank hirdette a részleteket az oldalon megtaláljátok és figyeljetek a visszaigazoló e-mail-re!

Mi kell a győzelem esélyének megszerzéséhez?
Az Unicredit Bank korszakalkotó programjában a jelöltek közt van Tóth Sándor a hazai kávékultúra egyik meghatározó alakja. A programban három kategóriában lehet szavazni a jelöltekre és a kategória győztese 3 millió forintot fordíthat szakmai célok megvalósítására.

Tóth Sándor úgy döntött, hogy abban az esetben, ha az ízvilág kategóriában ő lesz a nyertes a nyereményt a hazai kávékultúra fejlődése érdekében egy barista bázis létrehozására fordítja, melyet saját vállalkozásából egészít ki és biztosítja annak fenntartását. Ez a bázis lehetőséget kínál a fiatal szakemberek versenyfelkészüléseire és egyéb szakmai programok megtartására. Nekünk és nektek is fontos a kávékultúra, ezért arra kérünk benneteket, hogy a nyeremény és a terv megvalósítása érdekében kattintsatok az alábbi linkre, regisztráljatok, vagy lépjetek be a facebook azonosítóval és szavazzatok Tóth Sándorra. A másik két kategóriában is leadhatjátok voksotokat.



FONTOS! Amennyiben van Unicredites bankkártyátok regisztráljátok azt is, mert a kártya használatával további szavazatokat gyűjthettek Sanyinak!

A feladat, hogy szavazzatok az oldalon, majd írjátok be a Kávékorzó Facebook oldalán meghirdetett játékhoz kommentbe, hogy "Hajrá Sanyi!"
FIGYELEM! A Kávégépet csak az nyerheti meg, aki szavazott, és a kommentbe is beírta a "Hajrá Sanyi!" szavakat!


Ezen a linken tudtok Sanyira szavazni!

A Kávékorzó játéka 2017. november 20-ig tart.

Az Unicredites nyeremény november 15-ig tart, szóval bele kell húzni!