KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kapszula ihletésű, fekete csészét terveztek a Nespressonak

Touch – érzéki érintésA kávézás különleges élményéhez a Nespresso folyamatosan új és innovatív megoldásokat keres. A kávé világának éllovasaként a Nespresso együttműködésre törekszik a divat és a dizájn legismertebb szereplőivel, hogy új értékekkel gazdagítsa a kávé nyújtotta élvezetet. A berlini ipari formatervező stúdió, a GECKELER MICHELS által megálmodott Touch Kollekció új csészesorozata az újszerű dizájn szépségével egyesíti a kávé minőségét. A tervezőpáros különösen arról ismert, hogy modern, kortárs megközelítéssel vegyíti a különféle felületeket és anyagokat.

Új kollekciójával a Nespresso olyan terméket kínál, mely tökéletesen illik a már meglévő Nespresso-rendszerhez. A Touch Kollekció azonban nem csupán remekül egészíti ki a Nespresso kávégépeinek kínálatát, hanem az érzékek számára is kivételes élményt kínál. A csészék karcsúsága, fekete színe és határozott vonalvezetése a kifinomult fekete árnyalatok divatos trendjét követi; a fényes és matt felületek kombinációját a Nespresso kávégépek stílusos dizájnja ihlette, míg a szilikongyűrűvel övezett csészék formája a kultikus kávékapszulák alakját idézi. “Arra törekedtünk, hogy a csészék formatervébe beillesszük a Nespresso legjellegzetesebb elemét – ez pedig nem más, mint a kapszula formája. Ez a kialakítás minden csésze felső részében felismerhető. Így született meg ez az erőteljes sziluett, ami szinte észrevétlenül utal a Nespresso márkára”- magyarázták el a tervezők, David Geckeler és Frank Michels.

A dizájnerek választása azért esett a kifinomult fekete árnyalatú porcelánra, mert mély ragyogása érzékletesen tükrözi a közismert Nespresso-minőséget. A kollekció a selyemfényű szilikongyűrű lágy tapintásáról kapta a nevét.

Ugyanakkor e kollekció darabjai nem csupán szépségük miatt érdekesek, hanem azért is, mert tervezésükben a Nespresso szakértői is részt vettek, hogy tökéletesen érvényesüljön bennük a kávé aromája. A csészék aljának homorú kiképzése nem véletlen, mivel ez a megoldás fontos szerepet játszik a megfelelő finomságú és mennyiségű crema kialakulásában – a csészék tömörített porcelánja pedig tökéletes hőmérsékleten tartja a kávét.

A Touch Kollekció különböző méretű csészéiben többféle kávé fogyasztható: Espresso (80 ml), Lungo (170 ml), Cappuccino (180 ml), és Mug (300 ml).

E modern kollekció bizonyára vonzó lesz majd mindazok számára, akik szeretnék stílusosan élvezni kedvenc Grand Cru kávéikat. A Nespresso arra törekszik, hogy a kávé rajongóit újra meg újra meglepje valami különlegességgel – s ehhez nemcsak a Limited Edition keverékek újszerű ízélményeit kínálja, hanem különböző kiegészítő kollekcióit is, amelyek még magasabb szintre emelik a kávézás örömét.

Ismerje meg a Nespresso új Touch Kollekciót a www.nespresso.com honlapon vagy a Nespresso Boutique-okban; a 2015. márciusától kapható csészék ajánlott fogyasztói ára: 2 db Espresso csésze – 5100 Ft, 2 db Lungo csésze – 5750 Ft, 2 db Cappucino csésze – 6200 Ft, 2 db Mug bögre – 6400 Ft.

Az alábbi videóban megtekintheti hogyan készült az új Touch Kollekció:



Képek pedig innen tölthetők le!