KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Komplett higiéniai megoldások kávézók részére (x)

Trend Papír kávézó megoldásokManapság számos higiéniai terméket gyártó, forgalmazó cég található a piacon. Naponta akár több ilyen céget képviselő értékesítő keresi fel az üzleteket, higiéniai termékeket kínálva.

Ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, tudjuk, hogy nem ez az elsődleges dolog, amivel foglalkozni akarunk. Szívesebben fókuszálunk inkább üzletünk fejlesztésére, a vendégek jobb kiszolgálására.

Természetesen mindenki szeretné tisztának tudni kávézóját, pláne nem szorongani egy „ÁNTSZ” ellenőrzéstől, VISZONT senki nem szeretne mosogatószereket, vízkőoldókat és egyéb unalmas tisztítószereket összehasonlítgatni.

SZERENCSÉRE VAN MEGOLDÁS ERRE A PROBLÉMÁRA IS
TREND-Papír Kft. a nevük, 2003 óta gyártanak mosdóhigiéniai papírokat, szemeteszsákokat, tisztítószereket és mindemellett komplett higiéniai csomagokat nyújtanak KÁVÉZÓK RÉSZÉRE.

Elmondásuk szerint „Mindennel ki tudjuk szolgálni partnereinket a fertőtlenítő gépi mosogatószertől az egyedi logózott szalvétán át az elviteles műanyag edényekig!”

JÓ, JÓ DE MI EBBEN A PLÁNE?
Nos kérem az, hogy nem csak termékeket kínálnak, hanem személyes konzultáció alkalmával a helyszínen kiválasztják a legmegfelelőbb szolgáltatást a partnereik számára, mely munkát, időt takarít meg a költségek csökkentése mellett.
Nem is hangzik rosszul. Egy próbát megér!

Róth Gábor higiéniai szakértő

Róth Gábor
, higiéniai szakértő
+36 20 297 99 47
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TREND-Papír Kft.
2440 Százhalombatta, Papírgyártó utca 1.



ÍZELÍTŐ A TREND – COFFEE HIGIÉNIAI MEGOLDÁSAIBÓL:

-          SAJÁT LOGÓS SZALVÉTA
Amennyiben még nem használ saját logós szalvétát, úgy új reklámszalvétáját jelenlegi, standard szalvétája árán biztosítjuk Önnek 15-35.000 db-os megrendelésnél
-          IDENTITY ADAGOLÓK
A tekercses papírtermékek laponkénti adagolása garantálja az adagolás hatékonyságát és a 30-40%-os fogyás-csökkenést is.
-          FERTŐTLENÍTŐ MOSOGATÁS, TAKARÍTÁS INGYENES ADAGOLÓVAL
A pazarlásmentes és jó minőségű munkaoldatot csak a pontos tisztítószer adagolással lehet elérni a kihelyezett adagoló segítségével.  Egy vegyszer több feladatra is használható.
-          FELÜLETTISZTÍTÓ ÉS VÉDŐ BEVONAT
Hetente 2x használja Üveg, Inox és egyéb felületek tisztítására. Nem ragad, nem csiszolja a felületet, szagtalan és véd a karcolások ellen. A takarítási folyamathoz elegendő egy törlőkendő használata, a már lekezelt felületekhez
-          HABOSÍTHATÓ VÍZKŐOLDÓ
A heti, napi takarításoknál használható nagyon erős foszforsavas vízkőoldó marásmentesen alkalmazható Inox  felületekhez. Nincs kéz irritáció, tehát gumikesztyű nélkül is használható, viszont a legmakacsabb szennyeződéseket is leszedi a felületekről

Látogasson el webáruházunkba!